اهمیت تحصیل دختران در حوزه علمیه
افتخار اصغری مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) رباط کریم در گفتوگو درباره اهمیت تحصیل دختران در حوزه علمیه، گفت: باتوجه به اینکه ایجاد مدارس علمیه خواهران بر مبنای گسترش تحصیلات دینی و هدفمند ساختن آن صورت گرفته است، از این رو بدیهی است که حوزههای علمیه خواهران از جهات مختلفی به گسترش دینداری کمک کرده و نقش مؤثری در ارتقای دانش و ترویج علوم دینی و حوزوی بانوان و خانواده ها ایفا کنند.
وی افزود: ما در جامعه امروز به افراد متخصصی نیاز داریم که بتوانند به ابعاد روحی و معنوی انسانها خدمت کنند چرا که نیازمندیهای جامعه در ابعاد روحی و روانی بسیار حائز اهمیت است. اصغری در ادامه اظهار داشت: کسی که به قصد خدمت به دین و هدایت انسانها، به سراغ کسب معارف دینی برود، میتواند شاهد عنایات الهی و تغییرات ویژه در زندگی خود باشد چرا که خدمت به دین، ارزشمندترین خدمت است.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص)، گفت: رسول خدا(ص) به امیرمؤمنان(ع) فرمودند: «به خدا سوگند، اگر خداوند کسى را به دست تو هدایت کند برایت بهتر است از آنچه آفتاب بر آن طلوع و غروب مى کند؛ (کافی/5/28) مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) در رابطه با کارایی تحصیل کردگان حوزه خواهران برای جامعه، بیان داشت: حوزههای علمیه برای انواع استعدادها شغلهای متنوع و ارزشمند ارائه کرده، از این رو عالم دین بنا بر استعدادها و تواناییهای خاص خود میتواند از تحصیل در انواع شاخههای علوم دینی تا انواع خدمات از قبیل تحقیق، پژوهشگری، تبلیغ، نویسندگی، تدریس و انواع فعالیتهای فرهنگی را در جامعه انجام دهد.
وی تصریح کرد: کسی در طلبگی نباید نگران شیوه خدمت خود در آینده باشد و شغل طلبه ها تضمین شده است چرا که تنوع شغلی در این حوزه برای انواع استعدادها وجود دارد، همچنین نیاز به عالمان دینی که به دین و مردم خدمت کنند، نیاز حیاتی کشور است و ما نمیتوانیم این نیاز را به هیچ طریقی به جز حضور جوانان مستعد در حوزههای علمیه تأمین کنیم. وی در ادامه تاکید کرد: هر شغلی نیاز به علاقه دارد ولی در مورد طلبگی به چیزی بیش از علاقه نیاز است و طلبهها باید به این راه معتقد و عاشق باشند و با توکل به خدا و توسل به ائمه هدی(ع) و با تواضع به این عرصه وارد شوند تا توفیقات لازم را در این زمینه کسب کنند.
اصغری ابراز داشت: نتیجه نهائی تحصیل علوم و معارف دینی، رهبری کردن دلها و اندیشهها به سوی خدا و رهاسازی آنها از اسارت و بندگی طاغوت و ابلیس می باشد که از جمله نتایج تحصیل در حوزه است. مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) در ادامه افزود: کسی که معرفت دینی پیدا کند، چه جامعهای کوچک در اطراف خود و چه جامعهای بزرگتر در پیرامون خود را رهبری خواهد کرد و در مقام مربی جامعه قرار میگیرد، از این رو امروز جوامع بشری بیش از پزشک و مهندس و هر شغل دیگری به رهبران سالمی نیاز دارند که بتوانند گروههای بزرگ انسانی را هدایت کنند. وی در پایان خاطرنشان کرد: ظرفیت پذیرش این مدرسه 90 نفر است و ثبت نام به صورت اینترنتی و مراجعه به سایت www.whc.ir و بدون آزمون ورودی می باشد بنابراین داوطلبان میتوانند با دارا بودن مدرک دیپلم و مراجعه به سایت و مطالعه کامل دفترچه ثبت نام، مراحل ثبت نام را تکمیل کنند