برگزاري مراسم شبي با حوزه در مدرسه علميه امام خميني(ره) رباط كريم
با هماهنگي معاونت محترم فرهنگي برنامه شبي با حوزه با حضور طلاب و خانواده ایشان، كادر و دانش آموختگان مدرسه برگزار شد.
در اين برنامه سرگرد ايلكا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رباط کریم به سخنراني پيرامون مسائل سياسي روز پرداختند, ايشان فرمودند دو تفكر وجود دارد تفكر اسلامي و اسلام ناب و تفكر غربي كه تمام حوادث و وقايع موجود در جهان در گرو همين دو انديشه است.
ايشان با بررسي فتنه هاي بعد از انقلاب فرمودند: ما بعد از انقلاب درگير چندين فتنه شديم كه همه آنها را سياستمداران و متفكران غربي تدارك ديده و توسط عوامل خود فروخته داخلي اجرا نمودند اما همه اين نقشه ها با ستون هاي محكم كشور كه عبارتند از ولايت فقيه, مردم, مكتبي كه به آن پايبند هستيم خنثي شد. بايد بدانيم كه يكي از مسائل اساسي دشمن، نفوذ در فرهنگ , سياست , اقتصاد كشور ايران است جوانان ايراني بايد چشم و گوش خود را باز كنند و حساسيت هاي خود را افزايش دهند و بدانند كه اگر ما بيدار نباشيم دشمن به راحتي مي تواند در افكارمان نفوذ كند. بدانيم با تكيه به ستون ولايت و رهبري است كه تا الان فتنه ها سركوب گشته مردم مطيع امر ولايت هستند اين است كه سبب ترس دشمنان از ايران و نام ايران شده وگرنه ما هم مانند ساير كشورها زير دست و عامل تفكرات غرب مي شديم. بدانيم نفوذ اقتصادي و فرهنگي حربه اي ديگر است كه با عناوين مختلف رنگ و لعاب گرفته و در آستانه اجرا مي باشد كه با تدابير رهبرمعظم انقلاب و بيداري مردم خنثي خواهد شد و اميد غرب مثل هميشه نا اميد خواهد گشت.
در ادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمين قمي به سخنراني درباره سبك زندگي اسلامي پرداختند. ايشان فرمودند : سبك زندگي يك موضوع بسيار گسترده مي باشد كه در شاخه هايي چون ازدواج، مسائل اجتماعي، اقتصادي و نيز زندگي مشترك وجود دارد. اصلي ترين مسأله در بحث سبك زندگي آشنايي با شاخصه هاي سبك زندگي اسلامي و تفاوت آن با سبك زندگي غربي است. درشاخصه هاي سبك زندگي اسلامي آزادي همراه با عقل و فكر اولين رتبه را به خود اختصاص داده است. دومين عامل غيرتمندي است، قلبي كه خالي از غيرت باشد تهي است و هرگناهي را مرتكب مي شود، نگاه هاي هرزو ناروا به نامحرمان، گوش دادن به موسيقي هاي مبتذل، اختلاط زن و مرد از عوامل بي غيرتي است كه بايد كنترل شود يادمان باشد آنچه كه به عنوان غيرت بيان مي شود با تعصب هاي بي جا و بي مورد اشتباه نشود كه اين تعصب ها خود گاهي عاملي براي ايجاد فتنه مي شود. بعد از مسأله غيرتمندي اعتقاد به معاد عامل سوم در سبك زندگي است، اگر كسي معتقد به معاد و حسابرسي اعمال باشد از انجام گناهان پرهيز مي كند، اعمال صالح انجام مي دهد، سعي و تلاش مي كند مسير درست را يافته و طي كند تا به سرمنزل مقصود برسد پس بدانيم براي اينكه زندگي اسلامي داشته باشيم بايد در مقدمه شاخصه هاي آن را بشناسيم و زندگي خود را براين شاخصه ها استوار و بنا كنيم تا در مرحله بعد بتوانيم زندگي اسلامي همراه با مودت و محبت را تجربه نماييم.