برگزاري همايش بانوي بهشتي(شبي با حوزه)
به گزارش معاون فرهنگي مدرسه همايش دو روزه بانوي بهشتي(شبي با حوزه) با حضور مسئولين مدرسه، طلاب پايه اول و طلاب منتخب پايه هاي بالاتر برگزار گرديد.
سركارخانم طاعتي عنوان نمودند اين همايش با هدف انس و الفت بيشتر طلاب با حوزه ي علميه و همچنين آموزش نكات لازم پيرامون زي طلبگي برگزار گرديدو در آن برنامه هاي متفاوت فرهنگي برنامه ريزي شده اجرا شد.
خانم طاعتي گفت:از جمله برنامه هاي اجرا شده در اين همايش سخنراني اساتيد بزرگوارحوزه ، اجراي تئاتر ، اجراي سرود، برپايي نمازهاي جماعت (ظهروعصر،مغرب و عشا،صبح) ، حضور در آستان امامزاده عمادالدينعليه السلام براي نماز و دعاي كميل و همچنين زيارت گلزار شهداي شهرستان، تشكيل حلقه هاي معرفت با حضور مشاوران و كادر مدرسه ، برگزاري دعاي ندبه با حضور نماينده محترم مجلس و پايان بخش همايش نيز حضور در مصلي شهرستان و شركت در نماز جمعه بود.
سخنرانان در اين همايش پيرامون زي طلبگي به ايراد سخن پرداختند كه خلاصه سخنان هركدام از اساتيد بزرگوار را در ذيل خبر ملاحظه مي فرماييد.
حجت الاسلام داراب كلائي(جانشين سرپرست سازمان بسيج طلاب كشور)
ايشان عنوان داشتند:در تفكر اسلام هيچ دوره اي مانند دوره فعلي بستر تبليغ فراهم نبوده است و در هيچ دوره اي انديشه اسلامي به رشدي كه اكنون دارد نرسيده است و اين رشد تفكر اسلامي موجب نگراني بسياري از دشمنان جهان اسلام شده استو تمام تلاش هايي كه امروزه از جانب دشمنان شاهد آن هستيم ناشي ازاين ترس است.
ايشان ادامه دادند: بزرگترين چالش امروز بحث شناخت است چرا كه كسي مي تواند به ديگران آگاهي دهد كه خودش بصيرت و آگاهي داشته باشد و اين آگاهي ازشناخت بدست مي آيد.شناخت بزرگترين چالش امروز جامعه ما مي باشدودشمن بيشترين پيروزي خود را بعد از انقلاب از همين عدم شناخت بدست آورده است .
پس طلاب اولين و مهمترين قدميشان بايد اين باشد كه شناخت دقيقي را از مباني اسلامداشته باشند و اين انديشه را براي ديگران در فضاهاي گوناگون تبليغي مطرح نمايند چرا كه وظيفه شناسي و موقعيت شناسي و سوال و جواب درست و زود بهنگام كمك بسياري به جلوگيري از گرفتاري جوانان و نوجوانان خواهد كرد. و بيان اين مباني كار هركسي نيست و مستلزم مطالعه دقيق پيرامون انديشه اسلام است كه اين مهم به عهده طلاب بزرگوار مي باشد.
حجت الاسلام ترابي(استاد حوزه علميه)
ايشان ضمن اشاره مختصر به تعاريف لغوي و اصطلاحي زي طلبگي عنوان داشتند:آنچه طلبه بايد به آن توجه داشته باشداين است كه كاري نكند انگشت نماي ديگران شود نه آنقدر بي اهميت به امور باشد كه اورا فردي بي مبالات بدانند و نه آنقدر دنيا گرا باشد كه او را اهل دين و تقوا ندانند توجه نمودن به ميانه روي بايد در راس امور طلاب باشد چرا كه زهد و تقوا اولويت زندگي روحانيت بوده است و مردم طلاب را جانشينان معصوم مي دانند ژس بايد دقت داشت زمينه تهمت و بد بيني مردم را فراهم نساخته واز چهار چوب زي طلبگي خارج نشويمچراكه مردم جذب منش و سبك زندگي طلبه مي شوند پس بايد براي ديگران نماد زهد و تقوا باشيم و در امور زندگي مراقب باشيم كه خدشه اي به تفكر عموم مردم از عالمان ديني و روحانيت ايجاد ننماييم.
سركار خانم كريم زاده (معاون فرهنگي مركز مديريت حوزه هاي علميه استان تهران)
ايشان عنوان نمودند: خير و شر ، حق و باطل از ابتداي خلقت انسان وجود داشته است و خداوند باطل را چون كف روي آب دانسته و وعده زوال آن را داده است. انسان در كنار قوه عقل ، اختيارو قدرت انتخاب دارد. طلبه خود اين راه را انتخاب نموده ژس بايد چهارچوبهاي آن را بشناسد و در اين عصر كه فضاهاي مجازي گسترش يافته و زمان مطالعه كمتر شده طلبه بايد خود را آماده سازد و از زمان خود بهره مندي كافي راببد در اين مسير بهترين روش مطالعه و تفكر است .طلاب بايد در حين مطالعه و تحصيل رابطه خود را با اجتماع نيز حفظ نمايند و علاوه بر كسب علم و معنويت و رعايت عفاف و حجاب فاطمي و مسائل اخلاقي به ايجاد آنها در جامعه نيز اقدام نموده و با بهره مندي از روش هاي گوناگون تبليغي زمينه ترويج آموزه هاي ديني را فراهم سازند.
حجت الاسلام والمسلمين دكتر نوروزي(نماينده محترم مجلس شهرستان رباط كريم)
ایشان بعد از قرائت زیارت عاشورا در جمع طلاب عنوان داشتند: طلاب منتخبان حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و سربازان ایشان هستند.پس باید همواره خدمت به اسلام در راس امور ایشان باشد و با پیروی از دستورات دینی و یادگیری آن زمینه ساز ظهور حضرت باشند. هرفعل طلبه به دین و امام منتسب است باید مراقب رفتار و منش خود بود چرا که منتخبان امام عصر همواره وام دار مهر و عطای اهل بیت علیهم السلام بوده و هستند پس در ترویج آموزه های دین مبین اسلام نهایت تلاش را باید نمود که آنچه سرباز انجام دهد بهنام فرمانده خواهد بودپس مراقبت بسیار لازم است تا مبادا خطای ما به پای اسلام و دین ثبت شود .