خواص گوجه سبز
13 خرداد 1394
مصرف گوجه سبز مانع از پیری سلول ها، سرطانها، کنترل فشار خون، تنطیم عملکرد معدهای- رودهای و… میشود.گوجه سبز سرشار از ویتامین C، B، اسید فولیک، اسید سیتریک، کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و… است که نشان دهنده ارزش غذایی این میوه است.
کنترل فشارخون، کاهش کلسترول، چربی خون و تنظیم عملکرد معدهای - رودهای از خواص و مزایای مصرف این میوه بهاری است.
گوجه سبز به دلیل وجود اسید اسکوربیک در گوجه سبز، خوردن این میوه به بیماران مبتلا به نقرس، فراوان توصیه میشود.
بهتر است گوجه سبز با آب خورده شود، چرا که حاوی اگزالات است که با مصرف آن مقدار زیادی اگزالات در سیستم کلیه تجمیع میشود که سنگ ادرار اگزالات تولید میکند.
ارزش غذایی این میوه را با خوردن نمک کم نکنید؛ زیرا حاوی ویتامین C و پتاسیم است و در بهبود طعم دهان و فشار خون موثر است.