سخنان مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) به مناسبت دهه تکریم و غبارروبی مساجدوحضور بانوان در مساجد
مساجد با توجه به جایگاه ویژه ای که دارند به عنوان مهم ترین مرکز تبلیغ و ترویج احکام و معارف دین اسلام می باشند. مساجد با جذب جوانان وآموزش آنها و تربیت افراد مفید برای جامعه در شاخه های گوناگون به خصوص مسائل فرهنگی نقش اساسی را ایفا می نمایند. علاوه برآن ترویج وحدت در جامعه با حضور در مساجد نمود عینی خواهد یافت.
مساجد و برنامه های برگزار شده در آن باید به گونه ای باشد که همه اقشار جامعه مخصوصا بانوان را در بر گیرد . برنامه ریزی برای جلسات معرفتی و معنوی مسجد باید به صورت متناوب و مختص به خانم ها باشد تا بانوان با حضور در این جلسات علاوه بر تعلیم مطالب مورد نیاز خود پی در پی در مسجد حضور یابند، فضای اختصاص داده شده به بانوان در مساجد نیز باید متناسب حضور این عزیزان باشد تا با احساس آرامش و طیب خاطر در مسجد حضور یابند.
البته به طور قطع نمی توان گفت که مساجد در تکریم بانوان موفقیت کامل را کسب نموده اند اما حضور حد اکثری خانم ها در برنامه های مساجد، کمک به فعالیت های اجرایی در مساجد، تشویق فرزندان به حضور در مساجد از جمله جلوه های موفقیت مساجد است. ولی برای کسب موفقیت کامل راه بسیاری باید طی شود چرا که هنوز بسیاری از خانواده ها با مساجد مأنوس نیستند و بسیاری از فرزندان گریزان از مساجد هستند که باید برای بهبود این وضعیت چاره اندیشی و برنامه ریزی نمود.می توان با تشویق بانوان خادم مساجد و معرفی آنها با عنوان فعالان عرصه فرهنگی، تشویق دختران و مادران به عنوان فرزندان مساجد و بیان مستندات دینی و اخلاقی پیرامون حضور و خدمت به مسجد و استفاده از بانوان در هیئت امنا مساجد به ترویج این فرهنگ در جامعه کمک نمود.
با توجه به اینکه بانوان نیمی از افراد جامعه را تشکیل می دهند نمی توان نقش ایشان را در جامعه نادیده گرفت ، حضور بانوان در فضاهای معنوی مانند مساجد نقش بسزایی در جامعه دارد ، با توجه به اینکه تربیت و پرورش نسل ها به عهده مادران می باشد در نتیجه تربیت صحیح انسان خهایی که جامعه را خواهند ساخت کمک به پیشرفت جوامع خواهد کرد. حضور مادران در مساجد وآموزش آنها در مسائل گوناگون همسرداری ، تربیت فرزند ،اخلاق در خانواده و… می تواند کمک شایانی به تربیت نسلی بهتر و در نتیجه جامعه ای معنوی و اخلاق مدار بیانجامد.