سخنراني استاد تقوي استاد حوزه و دانشگاه با موضوع آسيبهاي ترك امر به معروف و نهي از منكر
ايشان بيان داشتند: هدف اصلي قيام امام حسين عليه السلام امر به معروف و نهي از منكر بود، اين واجب فراموش شده كه اكنون بسياري از خطاها و اشتباهاتي كه در جامعه كنوني رواج دارد نتيجه عدم توجه مبلغان ديني به اين امر مهم است، چرا كه در روايات داريم بدها به كمك خوب هايي به قدرت خواهند رسيد كه خودشان در صحنه حضور ندارند، بدي ها و زشتي ها در جامعه رواج خواهد يافت چرا كه خوبان در خانه هايشان نشسته و ديگران را امر به خوبي نمي كنند. اگر خطا و گناه بد است از طلاب بدتر است .
طلبه و مبلغ دين مهم ترين وظيفه اش ابلاغ دين است حتي با تذكر كوتاه، همانگونه كه مقام معظم رهبري به اين امر تاكيد بسيار نموده اندو امر به معروف و نهي از منكر را مانند نماز واجب مي دانند مانيز بايد عامل به گفته ايشان باشيم و بدانيم تذكر لساني حتي اگر در لحظه موثر نباشد شخص خطاكار را به تفكردر خلوت وا خواهد داشت و حداقل نتيجه آن زشت و قبيح بودن گناه در نظر مرتكب آن استو در نتيجه در ملا عام از ارتكاب آن خودداري مي كند.مبلغين دين بايد تلاش خود را مضاعف كنند و در احياء اين واجب فراموش شده بكوشند.در آيات بسياري در قرآن به اين امر تاكيد شده است. انجام كارهاي فرهنگي بسيار مهم است اما اشكالي كه دارد بسيار دير بازده مي باشد اما امر به معروف و نهي از منكربسيار زود بازده است و از عهده همه برمي آيد فقط كمي دغدغه ديني مي خواهد كه اگر هر مكلف باز داري از خطا و دعوت به خير را وظيفه واجب و شرعي خود بداند تمام بديها و زشتي ها از صورت جامعه پاك خواهد شد .
پس مبلغين محترم در اين راستا بكوشند و با بهره مندي از آموزه هاي قرآن و تاكيد ائمه عليهم السلام بر اين امر در احياء اين واجب فراموش شده كوتاهي نكنند تا به بركت تذكر به يكديگر مسير هدايت گمراهان روشن شود.