فواید مواد غذایی تند برای سلامت بدن
رژیم های غذایی که در آن ها از مواد غذایی تند مانند فلفل قرمز و زردچوبه استفاده می شود، سلامتی عمومی بدن را بالا می برد و ممکن است از خیلی بیماری های جدی و خطرناک جلوگیری کند.تحقیقات نشان می دهد کسانی که غذاهای تند را در برنامه غذاییشان جا می دهند، سالم تر و طولانی تر از افرادی که غذاهای تند نمی خورند زندگی خواهند کرد.عطر و طعم تند را می توان از فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و انواع ادویه های دیگر که همگی در آشپزخانه شما هستند، یافت.در این مطلب می خواهیم به مزایای مصرف مواد غذایی تند بپردازیم.
خبر خوبی برای کاهش وزن
ما قبلا” راجب به فلفل قرمز و تأثیر آن در کاهش وزن مطلبی نوشته بودیم.فلفلهای چیلی حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام “کپسایسین” هستند که عملکرد متابولیسم (سوخت ساز بدن) را سرعت می بخشد.به همین خاطر به بدن کمک میکنند تا کالریها را سریعتر بسوزانند.این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا میکند.علاوه برآن، تحقیقات نشان داده افرادی که غذاهای تند میخورند معمولا” مقدار کمتری غذا میخورند از این رو مقدار وزنشان را بیشتر تحت کنترل دارند.
کپسایسین ماده ای بی بو و بی مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است.
ادامه مطلب در صفحه بعد
صفحات: 1· 2