نشست با عنوان : تاثير عفاف در زندگي طلاب
در اين نشست خانم مظلوم از اساتيد حوزه و خانم نادري كارشناس ارشد فقه و حقووق به ايراد مطالبي پيرامون حجاب و عفاف پرداختند.
خانم نادري عنوان داشتند: عفاف در لغت به معناي خود داري كردن از هر چيز زشت و نازيبا و در اصطلاح عفت حالتي است كه بايد در نفس ايجاد شود كه نفس از چيزهاي زشت خودداري كندو به نوعي يك ملكه نفساني پديد آيد.
حجاب نيز به معناي پرده و پوشش تعريف شده است . اين پوشش در بانوان يا به طريق ايجابي است كه همان پوشاندن بدن است و يا به روش سلبي است كه به معناي حرام بودن خودنمايي به نامحرم است كه اين بعد از حجاب كمي كمرنگ شده است و بايد در تقويت آن كوشيد.
خانم مظلوم در ادامه صحبت ها فرمودند: درباره حجاب آيات و روايات بسياري موجود است . ايشان گفتندحدود ده آيه از عفاف و حجاب درقرآن آمده كه بيانگر عفاف در رفتار و عفاف در كردار است. آياتي چون آيه 36 سوره احزاب كه اشاره دارد به تقوا پيشه كردن در امر حجاب و رعايت عفاف در گفتار چرا كه كلامي گه شخص مي گويد بايد مطابق با عرف و شرع باشد البته نه هر عرفي بلكه عرفي كه مطابق با شرع است وپس بايد مراقب كردار خود بود چرا كه اگر كردار درست نباشد دلها نيز بيمار خواهد شد.آيه ديگر آيه 35 سوره احزاب است كه پاسخي است به كساني كه مي گويند داشتند قلب پاك كافي است، مي دانيم كه اسلام به معناي تسليم دين شدن در عمل است و ايمان امري قلبي مي باشد. در اسلام خضوع و خشوع بايد همراه هم باشد و آنچه كه قلبت پذيرفته در ظاهر هم بايد نمايان شود.
ايشان در ادامه به آيات 30 و 31 سوره نور نيز اشاره نمودند و تاكيد كردند كه در اين آيات عنوان شده پلك چشمان خود را ببنديدو نبينيد كه اينگونه پاك مي مانيد و اين همان چشم پوشيدن از گناه است كه بايد به آن توجه داشت.
در پايان نيز سخنرانان اينگونه اظهار داشتند: عفاف در باطن است و كسي كه باطني پاك دارد ختما بايد در ظاهرش هم اين پاكي نمود پيدا كند و پاكي باطن در پاكي ظاهر حتما تاثير مي گذارد. كسي كه عفت دروني دارد و ملكه درونش قوي است حتما تاثير پذيري بيشتري خواهد داشت و ظاهرش را نيز متناسب با ملكه درونيش خواهد ساخت.