نكاتي كه بايد در فصل بهار به آن توجه كرد
همانطور كه فصل بهار ، فصل نو شدن و رويش دوباره است بدن ما نيز با فصل بهار جان تازه مي گيرد و اما نكاتي كوتاه كه بايد در فصل بهار به آن توجه كرد.
1- براي پاكسازي بدن در فصل بهار حجامت و فصد (رگ زدن) را فراموش نكنيد.
2- پر خوري نكنيد چرا كه باعث جمع شدن مواد زائد در بدن مي شود – فصل بهار فصل سوخت و ساز بدن و دفع مواد زائدي است كه از قبل در بدن تجمع كرده اند.
3- سبزيجات زياد مصرف كنيد اسفناج ، آش شبدر ، سمنو، آش قرقوروت ، ماش ، نخود فرنگي ، جو ، ماست و دوغ تازه براي پاكسازي و تقويت كبد در فصل بهار مناسب است .
نكته : براي درمان آلرژي (عطسه كردن) روغن گل بنفشه و بادام را مخلوط كرده و در حفره بيني دو قطره بچكانيد و پيشاني خود را با اين روغن ها ماساژ بدهيد.
گوشت زياد مصرف نكنيد ( مزاج فصل بهار گرم و تر است) گوشت باعث رطوبت و گرمي در بدن و موجب بيماري مي شود.
از خوردن غذاهاي ترش و شور ، كله پاچه، گوشت گاو و خامه خودداري كنيد .
مصرف خوراكي هاي لطيف مثل گوشت پرندگان ، تخم مرغ آب پز عسلي و شربت هاي خنك مانند شربت آبغوره ، انار و سكنجبين توصيه مي شود.