گزيده اي از بيانات آيت الله العظمي وحيد خراساني
روز شهادت صديقه كبري (سلام الله عليها) روزي است، كه امت اسلام بايد دين خودرا به خاتم الانبيا(صلي الله عليه وآله ) در حد مقدور ادا كند.
خداوند متعال به بعثت آن حضرت، چراغ هدايتي روشن كرد كه اشعه فروزان آن به تلاوت آيات خدا و تزكيه نفوس و تعليم كتاب و حكمت، بشريت را از حضيض حيوانيت به اعلي مرتبه كمال انسانيت برساند، و ظلمات جهل و كفر و شرك را به نور علم و ايمان و توحيد از آفاق انفس محو كند.
خداوند رئوف رحيم، اجر اين حيات ابد و سعادت سرمد را كه با تحمل (وما أوذي نبي مثل ماأوذيت) به اين امت عنايت كرد، مودت ذويالقرباي آن حضرت قرار داد(قل لا أسألكم عليه اجرا الا المودة في القربي).
آنچه مفسرين و محدثين برآن متفقند، آن است كه چون اين آيه نازل شد، سؤال شد: ((يا رسول الله قرابت تو كيست كه مودت آنها برما واجب است؟)) فرمود: ((علي و فاطمه و دوفرزند آنان)).
ر از تمام قربي به آن حضرت، از جهت نسب فاطمه زهرا(سلام الله عليها) است، و از جهت حسب به اتفاق عامه و خاصه رسول خدا فرمود: (فاطمة بضعة مني)
او پاره اي از عقل كل و خلق عظيم و قلي عالم امكان و تافته بافته از تار و پود وجود سيد الاولين و الآخرين است.
آن سيدة نساء العالمين كه مقامش در راه مباهله، پشت سر خاتم و پيش روي امام امم بود، در مقام عصمت از خطا و هوا به جايي رسيد كه رسول خدا (صلي الله عليه وآله) فرمود: خداوند به غضب تو غضب مي كند و به رضاي تو راضي مي شود، چنين عصمت كبرائي بايد چشم و چراغ اصحاب كساء هنگام مباهله و دعا، و جمع منحصر به فرد نسائنا در كلام خدا باشد.
آن كسي كه خداوند عليم حكيم به طفيل وجود او عرش و كرسي و لوح و قلم را آفريد.
محدثين عامه، از رسول خدا روايت كرده اند كه فرمود: (اول شخص يدخل الجنة فاطمة) اول كسي كه قبل از تمام انبياء و اوصياء بر بساط قرب خدا قدم مي گذارد فاطمه زهراست.
بربر درآن «بهشتي كه منتهي الآمال عبادالله الصالحين من الاولين والآخرين است، و انبياء و اوصياء بايد برآن باب رحمت وارد شوند نوشته شده است (فاطمة خيرة الله) آن انسيه حورا كسي است كه خدا او را اختيار كرده و خلد برين را به نام او مزين كرده، (و ربك يخلق ما يشاء و يختار).
آنچه از مقامات او گفته شد قليلي بود از كثيري به استناد كتاب الله يا سنة رسول الله (ما آتاكم الرسول فخذوه) كه اختصاص به مذهبي ندارد ، وهر مسلماني بايد در مقابل كلام خدا و رسول تسليم باشد، و وظيفه خود را در اقامه شعائر فاطميه كه اظهار مودت به بضعة الرسول است انجام دهد، و ثمره اش را كه رضاي خدا و خوشنودي خاتم الانبيا اسنت ببيند.
فاطمه (سلام الله عليها) كسي است كه يازده ستاره آسمان امامت از مطلع وجود او پديد آمد، و حكومت توحيد و عدل الهي به ظهور آخرين فرزند معصوم او برپا شود، تا ثمره خلقت عالم و آدم و بعثت انبياء از آدم تا به خاتم محقق شود سزايش جز اين نيست كه جزايش رضاي مطلق حضرت حق باشد.
در مقابل آن عبادتي كه هرگاه با پاي ورم كرده در محراب مي ايستاد خداوند به عبادت و عبوديت او مباهات مي كرد، و در برابر پيكري كه در جهد در راه خدا و ولي خدا هنگام رحلت شبحي از آن باقي مانده بود، و نيمه شب با آه و ناله كودكان دل شكسته رخ در نقاب كشيد و قبر گمشده اش داغي بر دل اولياء خدا گذاشت، شايسته آن است كه روز جزا امين وحي با دستي كه صحف و تورات و انجيل و زبور و قرآن را از خدا گرفت و به نوح و ابراهيم و موسي و عيسي و داوود و خاتم انبياء (عليهم السلام) داد زمام ناقه او را بگيرد.
شيعيان آن حضرت فرصت را غنيمت شمرند روز شهادتش ذدر اقامه عزا در خانه ها و حسينيه ها و برافراشتن پرچم هاي هيئت ها در خيابان و بازار ها كوتاهي نكنند تا روز قيامت كبري مشگل گشائي جز رضاي (مال يوم الدين) نيست، و رضاي ذات قدوس او هم رضايت حضرت زهرا است به حسرت ابدي مبتلا نشوند كه مي توانستيم براي تسليت اين مصيبت عظمي به پدرش خاتم الانبياء و شوهرش سيد اوصياء و فرزندانش لئمه هدي و در يك كلمه تحصيلرضاي خدايك قدم بيشتر برداريم و بيشتر مورد رحمت شويم.