به چه کسی رای دهیم؟
زمان در حركت است و چيزي تا نقطه پايان تبليغات و وارد شدن به صحنه عظيم انتخاب باقي نمانده است. انتخابي كه آينده كشور را تعيين مي كند آينده اي كه با انگشت جوهري من و شما رقم مي خورد اما به راستي چه كسي بايد راهي مجلس شود اين سوالي است كه اين روزها فكر خيلي ها را به خود مشغول كرده است. انساني كه به عنوان اشرف مخلوقات معرفي شده و خداوند قدرت انتخاب را از همان ابتدا به او داده ا ست و اين را به عنوان اختيار در تعيين سر نوشت نقطه تمايز از حيوانيت قرار داده است.
آنچه شوراي نگهبان به عنوان تأييد صلاحيت مطرح مي كند حداقل هاي لازم است در حالي كه ما در انتخاب يك شخص به عنوان اصلح بايد نكاتي بيشتر را در نظر بگيريم. در تبلبغات كانديدا بنگريم و دقت كنيم كه تبليغات رنگين و متنوع، وعده هاي غير عملي كه در حيطه وظيفه نماينده نيست، دروغ هاي تبليغاتي و عوام فريبي ملاك انتخاب نباشد بلكه در انتخاب اصلح دينداري و تقوا، توجه به سابقه كاري و رفتاري شخص كانديد، تقيدات اخلاقي، پشتيباني از ولايت و نظام جمهوري اسلامي، عدم وابستگي به دشمنان نظام و داشتن تخصص بايد مورد توجه قرار گيرد، اما آنچه كه حضرت امام (ره) نيز همواره برآن تأكيد داشتند بحث تعهد در كنار تخصص بود لذا مقام معظم رهبري نيز با اشاره به برخي تبليغات در مورد اصالت دادن به تخصص داوطلبان نمايندگي تصريح مي كنند: تخصص نيز امري لازم است و ما امروز متخصص كم نداريم اما ملت هوشيار ايران بايد دقت كند كه در ميان همين متخصصان متدين ها را انتخاب كند زيرا دين و تدين مانع وابستگي مي شود و اگر دينداري نباشد وابستگي آسان مي شود.
پس آنچه مهم است انتخاب اصلح است كه بايد ديندار و خدا ترس باشد تا هم به فكر جامعه اسلامي و پيشرفت نظام باشد و هم به فكر مردم كشورش پس حال كه در وادي انتخاب هستيم نهايت دقت را در انتخاب اصلح داشته باشيم.
برگرفته از سخنراني هاي مقام معظم رهبري در يزد مورخ 12/10/86 و در جمع فرماندهان و پرسنل ارتش مورخ 28/1/75