خاصیت خوراکی ها
هویج خام رامانند آدامس بجویدواسترس را ازخود دورکنید.
فلفل دلمه ای به دلیل داشتن اسیدفولیک برای جلوگیری از گرفتن رگ موثراست.
سرکه در رفع جرم دندان والتهاب لثه موثر است.
قارچ بخوریدزیرا،عامل پایین آورنده ی چربی خون است.
کدوسبز آسم را درمان می کند.
اگرسرفه می کنیدوگلو درد دارید به سراغ لیموترش بروید.
سیب زمینی تقویت کننده قلب،محکم کننده لثه،مسکن درد زخم معده است.
پیازخطرابتلابه سرطان راکاهش می دهد.
گل گاوزبان باعث کاهش تب دربیماری های سرخک،آبله وکهیرمی شود.
گردو ازلخته شدن خون جلوگیری می کند.
پیازجه باعث کاهش قندخون وکلسترول بالا می شود.
بامیه بهترین دارو دیابت است.
ویتامینCموجوددرجعفری افزایش جذب آهن می شود.
اگر سیاه دانه راکوبیده وباکمی سکنجبین میل کنید تب را برطرف می کند.
پونه اشتهاآور بوده وباعث سهولت هضم وبه درمان معده کمک میکند.
کلم بروکلی،به دلیل داشتن کلیسم فراوان باعث تقویت استخوان ها می شود.
انگورخون سازبوده وبه تصفیه خون نیزکمک میکند.
هل تقویت کننده قلب بوده وسرماخوردگی رامعالجه می کند.