نکات خانه داری
06 تیر 1394
*برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری می کند.
* اگر به غذایتان بیش از اندازه فلفل زده اید و غذا تند شده است ، پیش از اینکه غذا را از روی حرارت بردارید ، مقداری آب لیموی تازه در آن بریزید و هم بزنید . تندی غذا از بین خواهد رفت.
* برای جلوگیری از ریزش اشک هنگام پوست کندن پیاز ، آدامس بجوید .
* برای زود جوش آمدن آب سماور ، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن ، بقیه آب را به آن اضافه کنید.
* چنانچه خیارها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال بگذارید ، خیارها ترو تازه می مانند و از پلاسیده شدن آن ها جلوگیری می شود.